Wondermedia - Creativity | Know-how | Hi-end equipment

Wondermedia


Wondermedia står för kreativ visuell kommunikation. Vårt mål är alltid bästa resultat och att hela tiden överträffa oss själva. Därför har vi synpunkter. Vi hjälper till att förädla beställarens idéer och arbetar alltid efter en tydlig produktionsplan och budget. Vi håller vad vi lovar och alltid mot ett fast pris så att du slipper oväntade överraskningar.

Wondermedia har lång erfarenhet av att göra film. Företaget är sprunget ur TV-produktionens värld och ligger i framkant när det gäller kunskap, kreativitet och teknik. Vi producerar högkvalitativ film och erbjuder alla distributionsformat. För bästa resultat arbetar vi med hi-end utrustning i alla våra projekt.

Våra kunder anlitar oss för att driva projekt på lokal, nationell och global basis. Till skillnad från många produktionsbolag har vi den mesta teknik och kompetens i huset vilket gör att vi kan arbeta snabbt och effektivt. Vår långa erfarenhet bidrar till att vi träffar målet med korta ledtider och kostnadseffektiva produktioner. Det är en trygghet för dig som kund.

 

FÖRPRODUKTION

Vi sätter oss alltid med dig som kund eller er reklambyrå för att gå igenom idéerna. Tillsammans ser vi till att förfina den så att ni får ut maximalt av er investering. Om ni önskar gör vi en storyboard. Det är väldigt viktigt för oss att alla inblandade har så samstämmig bild som möjligt om vad som ska göras innan produktionsarbetet påbörjas.

PRODUKTION & DISTRIBUTION

Det är viktigt att kvaliteten bibehålls hela vägen från inspelningen, genom hela produktionsprocessen, ända fram till tittaren. Hög kvalitet är en drivkraft i allt vi gör. Vi anpassar och väljer rätt teknik anpassat för produktionen med allt från avancerade riggar till drönare. Vi filmar i det format som är optimalt utifrån distributionsformen från 4K RAW till HD och ner till GoPro. Vår vana att arbeta i olika miljöer över hela världen underlättar för dig som kund.

EFTERBEARBETNING

Efterbearbetningen av filmerna är en mycket viktig del av produktionscykeln. Det är i det här steget specialeffekter, 3D, färgsättning och ljudmastring sker. Alla filmer, utan undantag, går igenom denna process i varierande omfattning. Vi har över 25 års erfarenhet av att arbeta med 3D-grafik för video. Vi lägger även stor vikt vid ljudkvalitén och möjlighet att mixa ljud upp till 7.1 finns för bästa möjliga upplevelse.

ÖVERSÄTTNINGAR

När vi arbetar med globala projekt är det vanligt att filmerna ska översättas till flera olika språk eller ha undertexter. Wondermedia har därför en lingvist som tar hand om översättningar för att göra processen så smidig som möjligt.

Återkommande kunder